E-mailkonsultation

E-mail-konsultation er en god form for kommunikation, når det drejer sig om mindre problemstillinger eller blodprøvesvar eller andre svar og opfølgninger. Du kan benytte dig af muligheden, når det passer dig.

Du kan ikke spørge om akutte problemstillinger, idet svartiden kan være op til 5 hverdage – omend vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

E-mail-korrespondancen lukkes i ferie- og andre fridage, da svartiden ellers vil blive for lang.

Vær opmærksom på, at det er vigtigt, at du anvender personligt log-in (CPR-nummer)  på den person henvendelsen drejer sig om – ellers vil korrespondencen ikke blive lagret korrekt i journalen. F.eks. skal du huske at logge på med dit barns cpr-nr., hvis henvendelsen drejer sig om dit barn.

Anvender du dit eget log-in til en korrespondance om en anden person end dig selv, vil e-mailen afvises, og du vil blive bedt om at rette henvendelsen igen i det korrekte CPR-nummer.

Spørgsmålet stiles til den læge/det personale, du ønsker svar hos. For at sikre dig et hurtigt svar, kan det ske, at en anden, end den læge som du stiler e-mail-konsultationen til, svarer dig.

Vær opmærksom på, at du får svar på den e-mail-adresse, som du angiver i din forespørgsel – det kan derfor være hensigtsmæssigt altid at anvende den e-mail-adresse, du i forvejen har registreret hos os, når du kommunikerer med os pr. e-mail.

OBS. E-mail kan kun forventes besvaret én gang dagligt.