Praktisk info

Udeblivelser:
Vi oplever desværre ikke helt sjældent, at patienter udebliver fra konsultation uden afbestilling af deres tid. Dette er beklageligt, da vi gerne ville kunne give tiden til en anden ventende patient… og vi synes også, vi unødigt spilder vores tid med at vente; desuden vi har jo også brug tid på at forberede os inden konsultationen…

Vi har valgt IKKE at fakturere den udeblevne patient; men udebliver du fra en tid til en attest eller kørekortfornyelse, ansøgning af handicapkort m.v., så er der tale om ydelser, vi som firma leverer den enkelte, og derfor har vi valgt at fakturere disse udeblivelser. Hvis der er booket en enkelt tid er prisen 250 kr., ved dobbelttid 500 kr. Ved bestilling af tid, vil du derfor blive gjort opmærksom på dette.

Betaling:
Klinikken tager ikke mere imod kreditkortbetaling. Der kan nu kun betales kontant. Vi har heldigvis en DK-automat lige til højre for indgangspartiet på Østervold ( Spar Nord).

Vanedannende medicin:
Vanedannende medicin og herunder stærk smertestillende medicin kan IKKE bestilles hos vores uddannelseslæger, vikarlæger eller lægevagten ( dette gælder også ferieperioder); det kan udelukkende bestilles efter forudgående aftale og ved fremmøde klinikken.

Blodprøver:
Blodprøver skal altid aftales med en læge. Der kan bestilles tid via lægen eller via “Selvbetjening”, når prøverne er aftalt med lægen.